Tarkuse allikas. Voces Musicales ja Sander Tamm

На «Большом мастер-классе» в Санкт-Петербурге
juuni 18, 2014
Gaudeamuse tuli üle antud Eestile
september 17, 2014
Show all

Tarkuse allikas. Voces Musicales ja Sander Tamm

Kontsert on salvestatud Niguliste muuseum-kontserdisaalis 19. mail 2014. Laulab kammerkoor Voces Musicales, dirigent Sander Tamm. Klassikaraadios järelkuulatav: http://klassikaraadio.err.ee/helid?main_id=1793633&lang

Kammerkoor Voces Musicales on 14 aastat tegutsenud professionaalse suunitlusega kollektiiv, mis on oma kontsert-tegevusega saavutanud olulise koha Eesti muusikamaastikul. Koori dirigeerib noor dirigent Sander Tamm, kes on olnud koormeistriks Eric Whitacre’ autorikontserdi projektkoori ning Nargen Festivali koori juures. Käesoleva aasta alguses pälvis Sander Tamm Gustav Ernesaksa ning Kuno Arengu stipendiumid. * Veljo Tormis / Põlva rahvalaul – “Lauliku lapsepõli” * Hugo Wolf / tekst E. Mörike – “Der Feuerreiter”, Klaveril Jorma Toots * Raimo Kangro / Õpetussõnade põhjal – “Saalomoni õpetussõnad” * Z. Randall Stroope – “The Conversion of Saul” * Sander Sokk / Vergilius Aeneis – “Stat sua cuique dies” * Gustav Holst / Inglise rahvalaul – “I love my love” * Pierre Certon – “La, la, la, Je ne L’ose dire” * Eric Whitacre / Piiblist II Saamueli raamat – “When David Heard” * Moses Hogan / Afro-Ameerika spirituaal – “The Battle of Jericho” * Rubén García Martín / Õpetussõnade põhjal – “Crucem Tuam” * Piret Rips / Õpetussõnade põhjal – “Tarkuse allikas” Salvestuse helirežissöör on Kaspar Karner, toimetaja Marge-Ly Rookäär.