TLÜ Kammerkoori saavutused Iirimaal

Ülikooli kammerkoori dirigent valis parimat toiduainet
mai 4, 2015
Noormeestelaul: lugu ja vägi, kutse ja kõla
mai 10, 2015
Show all

TLÜ Kammerkoori saavutused Iirimaal

TÜ kammerkoori saavutused Iirimaal

Tallinna Ülikooli kammerkoor naases Iirimaalt Corkis toimunud maailma ühelt mainekamalt rahvusvaheliselt koorikonkursilt. Konkursil osalenud 10 koori hulgast tuli Tallinna Ülikooli kammerkoor kogu kõrgete punktidega,  jäädes karikavõitjale New Dublin Voices (Iirimaa) alla napi nelja punktiga. Stuudios on koori dirigent Sander Tamm, kellega võrdleme Iirimaal toimunud konkurssi hiljuti Tallinnas lõppenud rahvusvahelise koorikonkursiga ning räägime Iirimaalt saadud kogemustest. (Marge-Ly Rookäär)

http://klassikaraadio.err.ee/v/delta/saated/bf813453-c193-47be-a2ad-127068b128fa